Laatste tips!

LiantisUrbanTrailBrussels-tips

We vinden het fijn dat jij zondag aan de start staat van de Liantis Urban Trail Brussel! Wij willen er samen met jou een fantasische dag van maken. Deze tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish.

 1. Parcours
  Het parcours met maar liefst 16 unieke locaties kan je HIER nog eens bekijken. Volg de instructies van onze stewards en respecteer de wegcode. Het parcours is niet verkeersvrij, loop op het voetpad op de plaatsen waar verkeer rijdt.
 2. Let’s go green!
  We gaan voor minder afval op onze Liantis Urban Trails. Daarom vragen we je een herbruikbare beker, drinkbus of camelbag mee te nemen. Aan de bevoorrading kan je je beker/drinkbus bijvullen.
  Heb je geen beker? Je kan ter plaatse eentje kopen aan €3 .
 3. Startnummer + T-shirt afhalen
  Je kan je startnummer en T-shirt vanaf 8u30 afhalen op het Muntplein. Breng zeker je e-ticket mee dat je na je inschrijving per mail kreeg toegestuurd. Ben je ingeschreven via een groep? Dan ontvang je je startnummer van jouw groepsverantwoordelijke. Je kan altijd in een latere startwave starten. De laatste wave vertrekt om 10u50. Vroeger starten is echter niet mogelijk. Gelieve jouw T-shirt op te halen alvorens je start, want de T-shirtstand sluit om 13u.
 4. Gezond sporten
  Sporten is leuk en gezond. Wees echter steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, ook voorafgaand aan je wedstrijd! Zowel onderweg als aan de aankomst is er voldoende water en/of sportdrank aanwezig.
 5. Bewaarplaats sporttassen
  Er zijn geen kleedkamers voorzien, maar wie zijn sporttas wil achterlaten, kan deze aan de bewaarplaats sporttassen op het Muntplein.
 6. Wat vind ik zondag waar?
  Locatie van de inschrijvingen, start, finish, toiletten, bewaarplaats sporttassen … het ligt allemaal op het Muntplein.
 7. Kom je met de wagen?
  Natuurlijk zien we jou liever met het openbaar vervoer of met de fiets/te voet komen. Kom je toch met de wagen? Er zijn voldoende betaalparkings vlakbij het Muntplein.
 8. Finish
  Aan de finish word je verwend met een chocolade shake van Melkunie PROTEIN en een Aquarius drankje.
 9. Nog niet ingeschreven?
  Online inschrijven kan tot en met zaterdagavond 24 juni om 23u59.
 10. Have fun!
  Misschien wel de ultieme tip die we je kunnen meegeven. Geniet van deze loop!

Tot zondag!

Deel dit bericht