Locaties

Gare Maritime

Als bruisend hart van de Tour & Taxis-buurt biedt Gare Maritime een mix van co- creatie gebaseerde bedrijven, een food hall, bars, food markets, terrassen en unieke winkels. Op deze manier is dit buitengewone concept een katalysator voor de hele buurt. Nieuwe hotspots en evenementen zorgen voor een vooruitstrevende energie waardoor mensen zich afvragen… of Gare Maritime de nieuwe lifestyle hotspot van Brussel kan worden? Wij zijn ervan overtuigd van wel!

Brasserie de la Senne

Brasserie de la Senne ligt mee aan de oorsprong van de wederopstanding van craft beers. In dat opzicht heeft het er mee voor gezorgd dat goed gehopte bieren opnieuw in de markt werden gezet. Het assortiment van de brouwerij omvat daarnaast ook gemengd gefermenteerde op eiken vaten gerijpte bieren, evenals bieren die opnieuw worden gegist met de lokale brettanomyces-gist.

Belgian Beer World

Welkom bij Belgian Beer World, het biermuseum gevestigd in het prachtige gebouw van de Beurs van Brussel. Bier is een grote Belgische traditie, die van generatie op generatie wordt doorgegeven – en waar we van genieten! Het staat zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In Belgian Beer World nodigen honderden Belgische brouwers, van de kleinste tot de grootste, je uit om ondergedompeld te worden in de wereld van onze bieren en onze Belgische identiteit.