Onze laatste tips!

UrbanTrailBrussels-Tips
Zondag is het zover: de Liantis Urban Trail Brussel! Wij willen er samen met jou een fantasische dag van maken. Deze tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish.
 
1. Parcours
 
Het parcours, met als absolute blikvanger het Koninklijk Paleis, kan je HIER nog eens bekijken.

Volg de instructies van onze stewards en respecteer de wegcode. Het parcours is niet verkeersvrij, loop op het voetpad op de plaatsen waar verkeer rijdt.

2. Let’s go green!
 
We gaan voor minder afval op onze Liantis Urban Trails. Daarom vragen we je een herbruikbare beker, drinkbus of camelbag mee te nemen. Aan de bevoorrading kan je je beker/drinkbus bijvullen.

Heb je geen beker? Je kan ter plaatse eentje kopen aan €3.

3. Startnummer + T-shirt afhalen
Je kan je startnummer en t-shirt vanaf 8u afhalen aan de inschrijvingen op het Muntplein. Breng zeker je e-ticket mee dat je na je inschrijving per mail kreeg toegestuurd. Ben je ingeschreven via een groep? Dan ontvang je je startnummer van jouw groepsverantwoordelijke. Je kan altijd in een latere startwave starten. De laatste wave vertrekt om 10u20. Vroeger starten is echter niet mogelijk. Gelieve jouw t-shirt op te halen alvorens je start, want de T-shirtstand sluit om 13u.
 
4. Gezond sporten
 
Sporten is leuk en gezond. Wees echter steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, ook voorafgaand aan je wedstrijd! Zowel onderweg als aan de aankomst is er voldoende water en/of sportdrank aanwezig.
 
5.Bewaarplaats sporttassen
Er zijn geen kleedkamers voorzien, maar wie zijn sporttas wil achterlaten, kan deze aan de bewaarplaats sporttassen afgeven.
Opgelet: Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.
 
6. Wat vind ik zondag waar?
Locatie van de inschrijvingen, start, finish, toiletten, bewaarplaats sporttassen … het ligt allemaal op en rond het Muntplein.
 
7. Kom je met de wagen?
 
Natuurlijk zien we jou liever met het openbaar vervoer of de fiets/te voet komen. Kom je toch met de wagen? Er zijn voldoende betaalparkings vlakbij het Muntplein.
 
8. Finish
Aan de finish word je verwend met allerlei lekkernijen, zoals een Melkunie Protein pudding, een Aquarius drankje, een LU suikerwafel en een Grany koek.
 
9. Inschrijven ter plaatse
Het is NIET mogelijk om ter plaatse nog in te schrijven. Online inschrijven kan tot en met zaterdagavond 25 juni om 23u59.
 
10. Have fun!
Misschien wel de ultieme tip die we je kunnen meegeven. Geniet van deze loop!
 
Tot zondag!

Deel dit bericht